Aya Naya

Aya Naya är ett klädmärke som kommer från Danmark. Detta klädmärke lanserades 2007 och har nu 4 olika märken som alla har lite olika stil. Gemensamt för dessa klädmärken är dock den höga kvalitet och det finns ofta mycket detaljer såsom spets och blommor i kläderna. Man kan säga att dessa barnkläder påminner lite om märket Odd Molly. Samtliga fyra varumärken inom Aya Naya lanserar nya kollektioner fyra gånger per år.

Det första varumärket heter just Aya Naya och riktar sig till flickor mellan 3 – 12 år. Ledorden för denna kollektion är lugn och balans.

Det andra varumärket heter Aya Naya MINI vilket är babykläder och riktar sig därmed till bebisar som är mellan 3 – 24 månader. Även om kläderna är anpassade till bebisar så är det samma fina tryck på kläderna som i de övriga varumärkena.

TAPPA NAKKI heter det tredje varumärket och detta riktar sig till pojkar mellan 4 – 14 år. Kläderna har en ganska tuff attityd och är helt klart trendriktiga.

Det senaste tillskottet av kollektioner hos Aya Naya heter Franke & Liberty och denna kollektion riktar sig till tjejer mellan 8 – 14 år. Kollektionen är relativt ”rå” och kraftfull, men har ändå en feminim touch. Du hittar barnkläder från Aya Naya i någon av butiekrna nedan.

Butiker som erbjuder Aya Naya

Boozt.com_120x60 Lekmer_leksaker_online Nelly.com_online_120x60 Smartkid_liten_logo

 

Har du erfarenhet av detta varumärke? Hjälp gärna andra genom att lämna en recension underst på sidan!